KANDU kan med stor glede meddele at det er Freya Viridian Søndmør som har blitt valgt som Fagleder 2 for The Gathering i perioden 2019 – 2021, med et overordnet ansvar for konkurranser, scene-innhold, strømming, profilering, presse, og markedsføring.

Freya Viridian Søndmør, ny Fagleder TG19-21

Freya Viridian Søndmør er ny Fagleder 2 for The Gathering de neste tre årene

Som fagleder vil Freya jobbe i fellesskap med de andre faglederne, samt crew- og deltakerombudene. I fellesskap har gruppen en koordinator med stab, som følger opp og støtter arbeidet.

Freya har vært frivillig på The Gathering siden 2015. Fra 2017 ble hun ansvarlig for konkurranser og aktiviteter. Under studietiden var hun aktiv i flere linjeforeninger, og på University of East London, bygget hun sin egen linjeforening for animasjonsstudentene.

Freya har et positivt menneskesyn og liker å glede andre. Nå ser hun frem til ta ta fatt på arbeidet i The Gathering, under emneknaggen/hashtagen #onecrew.

Styret ser på Freya som en ung og sterk kandidat. Hun blir et frisk pust i fagleder-gruppen, som i tiden fremover må bruke tid på å finne ut hvordan The Gathering skal klare å trekke til seg nye generasjoner. Vi gleder oss til å se henne utvikle seg inn i rollen i månedene som kommer.

Categories: SISTE NYTT